: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, May 30, 2011

aktiviti yg x seberapa

as-salam,

as usual tiap kali weekend je me memang akan blik umah mak... heheheh... ekceli ptg jumaat dah sampai dah pun... dah nama pun sama2 dok puchong kan, so harus la blik umah mak... x kan nak kena chop anak derhaka pulak... hiks... hr sabtu tu plan nak pi umah kwn kawen, tp x jd.. sebab kena blik s'ban my uncle buat kenduri cukur jambul + akikah + berendoi utk cucu sulung dia... kitorg blik dlm kol 10++ am jugak la.. tp jln kemain jam lg... bukan ade eksiden pun... maybe dah start cuti skolah kan so masing2 nak pi bercuti... kitorg lepak s'ban sampai mlm sebab nak blik after maghrib x jd... moksu suh tunggu sobab eh moksu nak blanjo mkn sate sumor2... sate sedap jugak... poksu pi boli kek topi tasik... x tau apo namo eh tp lalu ikut giant somban toghuih yo.... hahahhaha.. skali kuar plak bahso abah den... wakakakkaak.... blik kl dah kol 10 gak lar... hahahha....
sampai umah kol 11... sampai2 jer bukak astro first... skang kan tgh tayang citer KONGSI : lu langsi lu mati... so, gigih dok sms astro1 tu... ok je la pun citernye... nak kater kelakar sgt pun x der la... cume, ms farid kamil kuar kejap tu je mcm lawak skit... wakakakakkka... sengal nye farid... ok la citer dia... then suke jugak ms aksi polis kejar sam tu... best... teringin nak bwk keter mcm tu... :p
smlm plak pg2 lg budak berdua tu dah bgn.. sebab nak ikut me n opah pi poco-poco.. owh.. best jugak kan poco-poco ni.. blh menyihatkan bdn dan menguruskan peha kaki juga... hiks... tp, me plak 'double' best sebab kena kendong hayyan skali... memang terasa penat tp berbaloi... hayyan lansung x nak turun.. dok berkepit je ngan me... naufal plak bile diajak, malu katanya... hahhahaha... owh ye, me join poco-poco ni ngan geng2 40yrs ++... anak2 dara or mak2 dara baya me x der pun... hiks... geng2 opah je sumernye... tp seronok la ngan diorg... enjoy jer... nanti nak join lg lar... blh eksesais skali kan...

2 comments:

sheila majid said...

turun naik tangga plf pon exercise jugak... bagus untuk mengekalkan kecantikan semulajadi hahahaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kena share gmbr poco2 .. wahhh besttt