: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, December 16, 2010

BABA family day

salam sumer,

owh.. kisah ni dah basi dah... 2 minggu lps silap... baba ni nama arwah atuk en. fizu belah mama (MIL)... so, hr ahad tu semua family on MIL side dok kumpul n gerak skali pi jeram kat sg sembilang... ekceli program ni dah lame plan by cousin en. fizu n moksu (untie en. fizu).. so, organize same2 la... yg bestnye, my MIL dpt sponsored dr bos dia.. hehehe... best gilak... jom la layan gambor.. sebab x tau nak citer ape dah.. hahahahah...

dok lepak2 dulu smntara nak tunggu game... hahahah... baekkk nye santai kat tgh padang... tudung pepel tu makcik en.fizu.. yg berdiri sebelah kiri pki sandal tu my MIL.. heheheh...

 menggila bersama ipar duai... bj hitam tu isteri cousin en.fizu... yg baju blue black tu plak cousin en.fizu.. baru semilanbelas...

 yg tgh2 tu nenek en.fizu.. masih sihat lg... tp, lutut dah start2 sakit... jgn x tau.. nenek masih mampu lg jg cicit dia tau.. 


yg tgh nyangkung tu en.fizu nye cousin.. yg botak blakng tu pun cousin en. fizu gak... wife dia yg tudung putih tu... hahahah.. yg plg tinggi dlm ini photo adalah... adik ipar me... hahahahah....



mlm selepas kejadian sukaneka nih, kitorg ade wat BBQ tp gambor x snap sebab sibuk jg anak n makan... pastu, sambung plak game utk remaja... klu ade gambor dr sepupu sepapat nanti me upload yer...

2 comments: