: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, December 29, 2010

sekolah baru naufal

salam sumer,


kelmarin pi amik bj skolah naufal kat tadika Restu Ibu (Little Caliphs) kat BK5... me amik size s jer sebab m pun dah besar... pastu, cikgu tu kata ade plak buku yg dah ditukar cover n kena bayar lebih untuk poster yg akan dibawa balik ke rumah... urmmm... ingatkan dpt skali ngan bag skolah n kasut skolah.. skali kena beli sndr daaaa... hahhha... x per2... nanti kite kuar pi beli kasut skolah la yer abang... lps jer blik dr amik brg2 tu sumer, me dok borak2 ngan en.fizu... heheheh... mcm x percaya naufal dah nak masuk skolah... pastu, kitorg ni kemain sibuk lg mengalahkan anak nak masuk universiti... hhehehhehe... mcm ni la agaknye mak pak kite sibuk2 dulu nak masukkan kite skolah kan... semoga naufal menjadi anak yg cemerlang dunia akhirat... katanya nak jd Imam Muda... insyaALLAH... aminnn...



ini la bangunannya... heheheheh... eh, rumah... 

 nanti nak bw naufal kat sini... nak tunjuk school dia... nanti x lar terkejut si naufal tgk pg2 pi school nih...

naufal akan start skolah by 10 jan 2011 nih... insyaALLAH, ALLAH permudahkan semua urusan kami... semoga naufal menjadi anak dan pelajar yang berjaya dunia akhirat... aminnnnn....

1 comment:

Ju said...

Salam.. i tgh duk mencarik taska utk my baby. tetiba jumpa u nyer blog. Btw, nama anak u sentiasa bermain di mulut my son. My son i.e Aqil satu kelas kot dgn Naufal.. :)
Anyway, kita berharap anak2 kita menjadi insan yg cemerlang dari semua sudut.. Insya Allah..