: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, December 29, 2010

jom main air

salam sumer,

ni kisah kat umah mak.. kebetulan pg sabtu x de aktiviti nak buat n umah mak plak baru jer siap kat porch area tu.. so, me and no'oi plan cuti kat porch tu... hehehheeh.... mule2 tu, me kemas sumer buku2 lame dr darjah 1 sampai la masuk uni... sumer pun me punyer... klu ikutkan memang syg nak buang.. sebab kenangan katanya... hahahah... ilmu pun satu hal jugak kan.. tp disebabkan segala khazanah2 tu dah x blh pki sebab kena air terpaksa jugak la me buang.. cume ade skit2 jer yg me simpan balik... mana tau nak guna lg ke lps ni kan... heheheheh.... dah jom layan gambor..



 naufal yg sebuk nak menolong... heheheheh... 

 makcik no'oi ngan poksu napit... hahahhhah... sakan dorg nyakat naufal...

 klu dok umah opah si naufal ni akan mandi 4 kali sehari... kejap2 dok salin baju... sebab asyik dok main jer... nasib baik hayyan tdo ms nih.. klu tak, lg gamat la umah opah... hehehehehe...

cubaan utk larikan diri x kesampaian... heheheeheh... 

porch area umah mak dah lapang dari asal.. sebab mule2 tu ade tiang seri tegak berdiri kat tgh2 laman nih.. then arwah abah suh pecahkan sebab arwah nak dpn umah lapang... x nak ade tiang... ms arwah abah meninggal, umah baru 40% jer renovated... ape2 pun mak dah tunaikan hajat arwah nak besarkan porch... al-fatihah...

No comments: