: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, December 3, 2010

kisah mlm td

salam sumer,


hahahah... citer mlm td tp baru hegeh2 nak citer skang... dah petang dah... ermm... blik kejer smlm plan nak pi atria kat damansara... so, blik siap2 sumer then terus la pg kan... konon2... tp mak suh pi lps maghrib... sebab nye en.fizu lmbt bersiap mengalahkan pengantin... so, lps maghrib kitorg kuar... masuk ldp... jem sgt2... dah sampai kelana jaya en.fizu start bising bebel2... sebabnye, dia dah mls nak pi... heheheh.. tu lah.. saper suh siap lambat... gagagagagag... sbnrnye kan, me x tau pun atria tu kat ner... heheheheh... sampai kat atria, problem pulak nak parking keter... agak terkejut gak la.. sebab x sangka plak atria tu cenggitu ghupe (sebab atria kat damansara kan)... hehehe... nak blik tu, singgah kat toilet sat... kecik n sempit toiletnye tu... nak hang bag pun x dak tmpat nye... nak buat mcm mana, so redho jer lar... hehheehh...

ok dah x tau nak citer ape lg nih... otak dah buntu... insyaALLAH... klu ade citer, me stori mori morning glori la ek...

No comments: