: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, March 21, 2012

macam x percaya je

as-salam,


rasenya semua org dah lama dah buat... sy je yg hegeh2... hahahhah... bukan x nak wat cepat2.. cumanya rasa mcm x percaya jer anak dah nak sekolah rendah... ms mula2 register tadika dulu pun sama jugak.. rasa mcm x percaya je yg anak dah besar... kali ni pulak mcm x percaya je sebab dah kena register anak masuk darjah satu... huhuhuhuhuu.... memang mcm tu ke perasaan mak2 ni eh... td baru je register online skolah utk naufal... memandangkan kami duk area puchong, so sy daftarkan naufal kat area puchong gak... mule2 tgk senarai sekolah tu mcm susah jugak la nak buat keputusan kan... dok survey sana.. dok tanya org sini... last2, pilih yg paling dekat ngan umah kami dan umah mak.. so 2-2 umah pun dekat... insyaALLAH, naufal masuk darjah satu tahun 2014... 2 tahun je lagi... by that time, opah pun dah pencen.. so, harap2 opah leh tgk2 kan cucu nye tu... heheheheh....

alhamdulillah.. dah selamat register dah.. pasni kena gi skolah tu plak utk chop kat surak beranak... semoga dipermudahkan segala urusan...
budak nak masuk sekolah rendah... heheheheh.... dah besar anak mummy... semoga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat... aminnnn....


4 comments:

Sidratul Muntaha said...

berderbar - debar jugak sbb thun depan baru nak register
2008 dak setot lahir
tpi 2hb
tak awal sgt ker?

jabal nur said...

tak ugak, daftar ja, selagi buleh daftar, yang penting buleh daftar.

penyiasat muda said...

apa pasal posting situ jam 9.00 malam, tapi dah keluar jam 3.00 pm?

nifalnin... said...

sm,

hiks... nantikan debarannya ye...
tiap tahun memang kena register skolah dlm bulan 3 cenggitu..
moe dah selaraskan siap2...

jn,
yerps.. btul tu

pm,
sy pun x tau... tettttttt... no komen...