: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, March 19, 2012

selamat hari laher

as-salam,




alhamdulillah.. hr ni genap umur sy yg ke-31 thn.. syukur sgt2 sebab ALLAH izinkan sy bernafas hingga kini... terima kasih sgt2 pd keluarga sy yg banyak beri semangat dan dorongan pd sy... pd mak yg sentiasa membantu dan mendoakan sy.. pd suami yg sering menegur n menasihatkan sy... pd anak2 yg bnyk memberi semangat pd sy... pd kawan2 yg x jemu2 mendengar celoteh sy dan bnyk menghiburkan sy... pssssttt... pg2 td atas meja sy dah ade kad bufday.. thanks kwn2... happy jer...


pg2 td daddy dah wish siap2 kat sy... sebab smlm dia bergulung sakit perut... pastu, naufal pun wish siap peluk2 cium2 lg.. owh... seriusly, mummy terharu sgt2 nak... dan sesungguhnya sy sgt2 terharu dgn ucapan bufday dari kwn2 semua...


thanks to OYA sebab ko ingat lg bufday aku... even kita x selalu contact tp ko tetap ingat kat aku.. thanks babe... hiks...
jom tolong sy tiup lilin sesame... virtual je la ... hiks... (mekaseh en. GOOGLE)


hari ini sy sgttttttttttttttttt gembira dan terharu... terima kasih ALLAH diatas kurniaan ini... aminnnnnnnnnn...

4 comments:

from heart nisah idham~ said...

happy besday sis, wish u happy & happiness till the end :)

kedai roti simpang said...

patutlah balek tengah hari, rupanya besday dia...

tapi NG, jangan amalkan tiup lilin, itu tak elok, potong kek saja takpa na.... mintak tolong la sangat sangat.

wanie said...

happy birthday niza

tok paduka sungai ujong said...

salam ulangtahun