: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, March 21, 2012

sesuatu... hyecarl

as-salam,


kisah di satu malam bila sy dok melepak ngan anak2... tiba2 naufal dtg pastu tunjukkan sesuatu kat sy... sebelum tu sy dah perasan dah dia dok sibuk buat hal dia tu... tp x nak la kacau kan.. sebab si naufal ni klu kita kacau dia nanti mood dia terus lari... ms dia dtg kat sy tu adik dia pun sama dok terkedek2 ikut si abang... nak tau ape yg naufal tunjuk kat sy???


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



*



*



*



*



*



*



*

aduh... penat plak dok buat mendealah nih...



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*

mummy, cantik tak??? : ermmm... cantik, tp abang lukis ape tu...? : mummy x tau ke... ni la octopus.. teacher ajar hyecarl draw octopus mcm ni... : (dalam hati: octopus ke?? ingatkan ape td... hahahhha...)
hiks... nak gelak jer ms tu.. tp nak jg hati punye pasal, so sy gelak dlm hati je lah.... hahahhahaahah... 
naufal sama je mcm mummy... bakat melukis ke laut... hahahhahaahha...



*style rambut baru hayyan... makin botak makin mengades tau dia nih...

2 comments:

Kelab Ahli Kubur Putrajaya said...

janganlah buat bintang banyak sangat macam suhana tu. rugi space tu... lambat nak baca...

nifalnin... said...

kakp,
ok.. insyaALLAH nxt time sy buat lg... heheheheeh... :p