: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, September 21, 2010

ketul darah

salam sumer,


hrtu kan abah dok kuar masuk spital kan.. sumer tu sebab ade pendarahan kuar dr dubur abah... hurmmm... darah tu memang kuar non stop.. klu yak yak lg banyak kuar... so, abah memang sentiasa kena pki pampers sebab abh x rase darah tu nak kuar kan.. sian sgt kat abah.. klu x pki pampers nanti kang abes berdarah n basah plak katil abah tu...



ni antara ketul darah yang kuar dari dubur abah... nurse amik sample darah abah sebab doktor nak check... biasenye darah kan ade bau2 hanyir kan.. tp, darah ni x der bau lansung... nak kate busuk pun x.. tu yg abah x perasan bile masa darah tu kuar....


No comments: