: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, September 2, 2010

terima kasih

salam sumer,

nak ucapkan berbanyak2 terima kasih pd kwn2 yg sudi melawat abah sy di hospital (SDMC)... terharu sgt2... abah sy pun happy sebab dia dpt kurangkan rase sakit dia utk ms itu... terima kasih pada sue, sulie, kak lat, kak maziah, ieda kecik, ijat, kak maziah, yoep shahrul sebab sudi dtg melawat.. pada kawan2 yg lain juga.. terima kasih diatas sokongan dan doa kalian... kami sekeluarga amat2 menghargainya... hanya ALLAH yg dapat membalas jasa baik kalian...


*update abah: 2-3 hr darah makin kerap keluar ikut m*nt*t... kesian sgt kat abah sebab dia x perasan darah tu kuar... smlm dr check masukkan camera dlm usu abah n jumpe tumor besar kat dinding usus... itu punca knp darah abah kuar.. mak kata ms proses tu dibuat, darah abah bnyk kuar n non-stop... keadaan abah agak teruk n doktor kasik 2 pilihan kat abah... 1. teruskan kemo.. 2. buat operation utk buang usus yg ade tumor... abah masih belum buat keputusan... tp abah dah kata x nak kemo lg sebab dia dah penat... operation plak, ntah lar... abah jer yg blh buat keputusan tu sekarang... tp, x tau lg blh proceed surgery atau x sebab abah ada kencing manis... hurmmm... ape pun keputusan abah, kami semua tetap sokong abah.. kami doakan yg terbaik buat abah... semoga abah kekal sihat n blh balik rumah...

1 comment:

nurul asyiqah said...

wahai kak niza yang disayangi selalu,

kami semua mendoakan agar keseihatan ayah kak niza akan bertambah baik. Semoga Tuhan memberi kesihatan yang berpanjangan. amin.