: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, September 6, 2010

segi seri, shah alam...

salam sumer,

sabtu minggu sudah kami ke segi seri... iftar ngan kwn2 en.fizu... hurmmm... tau nih pun melalui blog diana... mule2 tu mcm kompius gak sebab biler call no henpon tu kuar lagu cino... tp katanye restoren tu bumiputera yg punyer... isk... mcm mane nih... x per... cube lg... hurmm... pastu, tukar plak nak konon nak iftar kat brisik... full house yer... last2, dpt gak iftar kat segi seri... makanan ok2 jer pun... tp puas hati gak la sebab sup tomyam dia sedapppppppp.... ade surau... selesa la jugak mkn2 kat situ... cume klu bulan poser agak crowded skit lar... harga pun x la mahal sgt... dalam 37 hengget satu kepala... kanak2 5 thn ke bwh percommaaaaaa.....

seafood... ayam n daging dorg siap2 letak dlm plastik...

chicken wing..sausage... udang... yg ni sumer grilled... 

ketam..lamb... also bakar2 jugek...

sotong.. ikan.. daging... bakar2 juak...

2 jenis sup... 1 tomyam.. 1 sup ayam... 2-2 sedap... kat sini ade steambot n grill...

makanan kami.... huahuahuahau... nasik goreng tu naufal dah mkn dulu sebab nak kasik budak nih duk diam... uhuuhuhu... kena ade tahap kesabaran yg tinggi bile ade anak yg sgt2 la aktifnye...

yg ini me punyer.. pastu me amik kue teow goreng... huhuhuh... en.fizu sound... dia kt klu mcm ni kat umah pun bleh mkn... wwuuuuuuuaaaaaa.....


saper2 yg teringin tu blh la pg segi seri nih... bg yg kuat mkn, memang berbaloi... me ni klu bab2 seafood memang kureng la kan... huhuhu... acik elergik.... waaaaaaaaaa......


2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nifalnin > aku pun conpius psl no tel tue .. naper ada lagu2 cina .. ha..ha.. dia mcm mesin jawab kan .. kita dah up no tel yg baru kat blog senang sapa nak call restoren direct terus .. mmg puas hati mkn kt situ .. ;-)

Anonymous said...

hebatnya makan