: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, September 28, 2010

ting tong

salam sumer,

blik dr kejer singgah jap kat shell puchong utama... nak isi minyak.. g kat kaunter, budak tu tanye me nak isi minyak yg mana satu... then, me leh terlopong kat situ.. ade la dlm 10 saat kot... last2, budaak tu tunjuk label minyak... hahhaha... satu kaler hijau.. satu kaler kuning... me pi tunjuk kaler kuning... done... ms nak isi minyak tu, me pi angkat nozzle kaler hijau... dlm hati dah rase pelik tp wat x reti lg... me tunggu lame gak ar nak isi minyak tu... tekan2 nozzle, minyak x kuar... dlm 15 saat, br ok... huh... pastu, tgh2 isi baru teringat yg me slalu isi minyak kaler kuning... owhhh... asal me mabuk tetibe plak nih... kuning bertukar hijau plak... nak kuar dr shell, budak kaunter tu dok angkat tangan... mesti jenuh budak tu gelakkan me... hehh... pastu, bw keter terus pi amik budak 2 beradik tu.. dah la jln jam giler.. ngan hujan lg.. so, terpaksa la bw slow... tp x ler slow sgt... agak2 la kan... yg x bleh blah nye, dlm pd hujan n jln jam tu pun ade gak makhluk tuhan yg kuang hajor... bleh plak dia nyelit masuk ke tgh line putus2 tu... nasib baik keter x ape2... cer bygkan, 2 lane ade 3 bj kereta serentak... pastu, keter tu terus masuk dpn me... dgn x bg signalnye... x cukup dgn tu, dia dok selit kat keter depan plak.. hui... memang panas jer hati ni w/pun ms tu tgh sejuk giler... skali, keter dia sangkut sebab jln jam... lane keter me plak leh jln smoothhhhhh jer... bile selisih jer ngan keter tu, me hadiahkan dia middle finger secara kurang waras sebagai tanda kenangan.... hahhahahaha...

1 comment:

Anonymous said...

ya jalan jem tersangat teruk semalam ni, gua pun lalu ikut situu jugak.