: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, March 17, 2011

kami dikejar...

as-salam,


td kami (me n suhana) pg bank... mcm biase la kan... so, blik tu singgah sat pi beli mee kat P8... dah selesai sumer singgah lg nak pi beli biskut lutut... heheheheh... ms kat simpang kedai tu ade la satu keter ni stop kat tepi sebab nak masuk parking... so, overtake tp x der la masuk parking sebab nak pi kedai kan.. then, dia honk2 kat keter me n suluh2 lampu plak.. eh, pesal plak kan... me bukan ade wat salah pun... then, me stop kat tepi sebab nak pi kedai.. x sempat nak bukak pintu, keter tu terus laju lalu kat sblh me n blh ek dia pi jerit BODOH kuat giler.... e'eh.. mcm x best jer kan.. so, kami follow la keter tu sebab nak tgk gempak sgt ke jantan tu smpi leh jerit2 kat kami plak...


ingatkan selesai kat situ jer, sebabnye me siap pg blik kat kedai yg me nak pg mule2 td... then, blik opis mcm biase ar kan... skali tgk keter jantan tu ade kat blakang kitorg... dah mcm org gila dok suluh2 lampu nhonk2 kitorg... tp, me bwk x der laju pun... kirenye standard bwk kat kwsn perumahan jer... P8 kan kwsn perumahan... then sampai kat simpang 4 tu me stop sebab lampu merah kan... hehehheh... si jantan ni pun stop gak tp siap kuar keter tu... kami x tau ape yg die dok pung pang pung pang sebab kitorg dok dlm keter kan... hahhahahahahah...


bodoh piang jantan tu tau.. sebabkan, dgn perempuan pun dia nak cr pasal... pdhal kami x der buat ape pun kat dia... nak kata me honk keter dia balik adalah mustahil sebab keter me nye honk rosak dah berzaman... heheheheh... kesian la awek/tunang/bini dia yg ade kat sblh tu... klu me lah, kompom tutup muke ngan sokabar.....



p/s kpd tuan empunye Per**** WRY41*.... laporan polis telah dibuat utk mengelakkan perkara lain berlaku di ms akan dtg... sebarang kekerasan atau perkataan yg keluar dr kau, tuan polis dah bersiap sedia nak tangkap kau... sekian terima kasih....

4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

huhuhu walaupun aku takot tp aku tetap suka pasal dpt lepaskan kemarahan kt org giler tu...huhuhu giler ahhh bangang apa! cesss.. padan muka dia kan

danial fitri said...

itulah ekspresi seorang manusia yang hilang kawalan akibat dirasuk oleh syaitan yang direjam...

sebabnya dia naik keta tu tak baca Bismillah, so, itu makhluk tanduk dua sudah kontrol dia punya kapla otak... heheheheheeheh..

Dengan keadaan panash dan ingin menunjuk perkasaan, maka dia dengan semena-mena telah dipanah oleh syaitan itu untuk mengeluarkan kata-kata kesat yang tak sepatutnya dikeluarkan.

Moral: Bacalah Bismillah dan doa naik kenderaan apabila menaiki keta atau motor atau bas atau lori..

Nandre The Legend said...

Persona tu, maknanya dia nie memang org muda nie.

perlukan penjelasan yang kuat atau jelas bagimana buleh terjadi insiden tersebut.

adakah makwe dia yang suruh buat begitu atau saja ja dia nak tunjuk terer?

adakah brader itu memakai baju batik atau sebaliknya?

sepatutnya suhana kena ambek gambor laki tu menggunakan CSL yang dimiliki tu untuk merakamkan aksi laki tersebut.

eRNi aZiZ said...

ape ke bodo piang punye org...bagusla hang report..lagi bagus kalo korg rekod or ambik gambo muke dier yg huduh tu time dier pung pang pung pang kat korang...lagi bagus hang tempek skali gambo die dalam ni..bia org len bleh kenal skali sapa mamat sengal tu..