: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, March 1, 2011

peace no war

as salam,


skang ni hayyan dah makin mengade tau.. klu kite marah dia nanti mesti dia dok muncung2 tu... kekadang hangen jer.. tp comel plak tgk muke dia tu.. pastu, suke buat mulut fish... hahahahah... comel sgt... rase nak geget2 muncung dia tu tau... hahahahahah....

 muke budak chickenpox.. nampak lg kan parut2 kat muke dia tu.. cian dikyan...

pantang kata comel.. mesti sibuk jer dia nak tgk cermin... heheheheeh... siap wat pipi kembong lg tu... hehehehe
 peace mummy peace... hheheheheh... mcm ni le gayanye klu dikyan wat peace.. dulu elok jer wat peace terkangkang jari tu.. skang dah mcm ni lak gayenye... x tau la mana dia dpt kan... heheheheh....

 hah... baru puas hati sebab dpt tgk muke sndr kat cermin... hahahahah... actually ni snow cap daddy tp dah turun kat abg naufal plak... heheheheh... so, dikyan pinjam kejap je la... hahahahah


*sian makcik no'oi kena histeria kat umah sewa tmpt dia belajar tu... semoga makcik lebih kuat semangat lps nih...

No comments: