: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, March 8, 2011

neb.. neb... pengsan...

as-salam,

smlm me bwk naufal pi hospital putrajaya... sebabnye, dr mlm smlm lg dia dah merengek2 nangis sebab asthma dia dtg blik... actually siang tu lg dia dah mengadu penat2... mane x penat.. dok main sesaje.. x bleh duk diam kejap pun.. klu diam pun bile dia tdo n mkn jer.. itupun thn 5 minit.. lps tu... hambekk... kite yg lembik... sape2 yg ade anak baya2 naufal ni tau la... penat nak menjaga dorg nih.. lagilah me ngan 2 hero kenit.. same2 naik plak tu... so, smlm dlm kol 11 cenggitu me amik naufal kat umah pengasuh dia... putrajaya-puchong-putrajaya... huhuhuu.... loteh acik ni hah... mule2 nak bwk pi klinik jer.. tp, tgk lain mcm jer so hantar terus pi hospital... alhamdulillah... sampai jer kat emergency masuk kat bilik saringan tu then terus masuk kat emergency room... amik neb bagai... dlm hati dah agak naufal mesti kena amik lebih dr satu neb... last2, betul ape yg me rase tu... 2 kali dia kena amik neb sebab dokter x puas hati ngan lung n breath dia... still ade wheezing lg... dah selesai sumer tu, dlm kol 3.30 jugak ar sampai opis balik... huhuhuu... penat weh... dgn sangap lg....




 tgh layan perasaan... huhuhuhuhu...
 ms ni naufal marah me amik gambor dia... x hensem katanye... hahahhaahah

siap sengih lg tu... heheheheh... budak ni kan, even pki neb mask tu pun mulut dia x renti2 dok menyanyi... hehehheeh... alhamdulillah, dia x nangis or tolak2 mask tu bile kena amik neb... sebabnye, dah banyak kali kena amik neb... mudah2mudahan naufal cepat baik ye nak... sabtu ni leh ikut opah blik kg.... sayang abang dunia akhirat...



*smlm pi mkn kat saba, cyberjaya... celebrate bufday BIL kat saner (hepi besday roy... besday akak nanti jgn lupe kasik hadiah gempak2 tau.. wakakakakak)... hehehehheeh... bulan ni jer dah 3 kali me pi mkn kat sane... alhamdulillah... murah rezeki... tp x reti2 gak lg ckp arab nye... hahhahha... setakat 1-10 tu ok la kot... hahahahah.....

1 comment:

mar!ahaf!z said...

chiannye abang.. moga dia sentiasa sht ye pasni..

SABA best! highly recommended kan? shish tawook , barbican.. saya sukeee