: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, April 28, 2011

kembali semula

as-salam


me dah kembali semula ke opish... best jugak la rasenye dpt dok kat bilik sndr nih... yeay... dah x yah nak ulang alik pi kl lg dah... x payah nak harung jam berkilo2 meter tu... yg penting.. kaki x cramp lg... sebab, dah x payah nak harung jam.... pdhal 3 hr jer pun.... muahahahhah... nanti me update yer pasal conference kat PNM tu....

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah sure best dpt blk opis .. masa blk cuti hr tu lalu dpn PNM nmpk banner nih

Seri Nuang Shah Alam said...

Ya, geng-geng participants tu pon ada mai Putrajaya jugak, lepak kat yayasan perdana tu. group satu lagi depa lepak kat kompleks kraf, jalan conlay, kl.