: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, April 15, 2011

lemau

as-salam,

hr ni terasa kelemauan yg teramat... sebab dok selsema-batuk-demam yg x kebah2 lg... disebabkan lemau jugak pg td me masuk opis lambat.. x tau la lambat baper minit... yg penting memang lambat... huhuhuuu... mlm td, hayyan dok batuk2 pakej skali ngan muntah... owh.. kesian budak kecik tu... biase nye dia jarang muntah klu batuk2 nih... maybe smlm agak teruk jugak kot... naufal mcm biase... batuk2 jugak... lelah dia on-off... risau gak hati nih... pg td me bgn standard pkul 5... tgk2 naufal tdor terbolen 1/2 naked... ops... ni mesti kes pi toilet x kejut mummy... or dah kejut tp mummy tdo m*ti... sorry sayang... heheheheheh... 2-3 kali jugak la kejadian yg sama berulang... heheheheheh... naufal memang jenis yg x nak pkai seluar sndr.. ms kecik2 kemain nak pki suar sndr.. bile dah besar... phuiiiii... sabar ye mummy... hiks... sbgai mummy yg baik hati, me sarungkan la anak bujang me tu seluar tdo dia... hehehhehhe....


yg ni plak kisah hayyan subuh td... owh.. time tu me nak solat subuh.. dia pun sama gak la... mule2 dia dah siap2 bukak suar nak pi mandi... bile tgk me sarung telekung, dia pun sama sibuk pi amik bllik suar dia n pki... ye.. hayyan pandai pki suar sndr... bagus anak mummy menutup aurat sebab nak solat... hehehheh... so, dia pun sama la dok follow mummy solat... yg x thn nye, mulut dia pun siap sok sek sok sek dok ikut sound mummy solat... wakakakkkak... bertuah punye anak... semoga naufal n hayyan menjadi anak yg berjaya dunia akhirat... dan diberikan ALLAH kesihatan yg berpanjangan....

No comments: