: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, April 19, 2011

munchys

as-salam,



budak berdua ni memang suke sgt mkn biskut... klu nasik x der pun x per.. janji biskut ngan roti ade... heheheh... dorg ni x kisah pun biskut ape tp klu ade biskut munchys ni kira bonus la kan... so, stock biskut ni mesti kena ade.. pg2 b4 pi skool me akan bekalkan hayyan n naufal sorg satu... yg senang nye, biskut munchys ni dah siap2 pack kecik2... so, memang senang... amik satu pack siap2 n masuk jer dlm bag masing2... satu lg, kuantiti dlm pack kecik tu pun x bnyk... so, x membazir... skali bukak memang akan habis dorg makan... x manis n ade fiber... bagus utk sistem perut... utk saper2 yg berdiet pun elok mkn biskut munchys nih...
 breakfast munchys... nyum2....

 makan munchys dengan air milo memang sedap...

 abang, adik nak satu.. adik punye nak simpan utk lunch nanti....

 mummy, nanti adik nak lima munchys... adik nak kasik kwn2 adik.. buleh kan mummy....

2 comments:

SSulieana said...

pandainye le si hayyan ni minum guna cwn...kalau anak aku dh lama selamat tumpah dh...

nifalnin... said...

hahhaha... tumpah jugak kekadang tu... dah name pun budak kecik kan.. pegang ape pun kompom tumpah jugak... heheheh...