: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, January 6, 2011

anak orang pi kindy.. anak me pun pi kindy jugak

salam sumer,


hah.. hamik.. kemain panjang lg title... lalalalalal.... hr ahad lepas kami anak beranak pi jln2 kat IOI.. pi amik gambor naufal sebab teacher nak buat name tag katenye... layan jer lar... heheheheh.. senang kot klu ade gambor nih kan... pastu, mule la mencari kasut skolah nyer.. daddy yg belikan... kitorg beli bublegummers jer pun.. x yah beli mahal2... kang klu beli mahal2 kang pki kejap jer pun.. sok2, dah nak kena beli lagi.. budak2 kan... pastu, pi carik bag skolah plak kat dlm jusco tu... hui... kemain mhl lg bag2 skolah skang nih... tp x per lar... at least blh pki lame kan... heheheheh... eh.. kasut kat jusco x der size.. so, terpaksa pi Bata GIANT BK5.. nasib baik ade.. itupun amik size 10... uhuhuhuhu... pasni kena beli stoking plak...



 budak 2 beradik ni yg suke sgt main kat taman permainan kat dlm jusco tu... bile nak balik jer mummy daddy jd hulk.. sebab 2-2 meragam meraung x nak balik... hohohohooo... PEACE bro...

 ni kat GIANT BK5... mule2 cube size 7.. owh... x muat... adik hayyan dok perati jer... last2, dia pun amik kasut gak try... hahahahah... amik sndr tu... tp, x beli pun... 

 size 10.. besar.. tp leh pki stoking kan... x per... cube teka daddy amik yg mane satu.. blue or grey...

lps beli shoe... mummy kena pau main 'ferrari' ni ngan naufal... adik hayyan pun dok skali dlm tu.. pdhal single sitters jer pun... bantai la dik... janji adik bahagia.... eh... daddy pi mane plak...???

daddy pu usha mainan utk abang n adik... tp x beli pun... huhuhuhu... sebab, klu dpt kat 2 beradik ni cepat jer jahanamnye... huhuhuhuuu.... 


*arwah abah suke tgk naufal n hayyan pki bj belang2 nih... dia tau baju tu mahal tp dia x kisah... janji cantik n tahan lama... alah membeli menang memakai...

No comments: