: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, January 18, 2011

selepas ke kl kami ke ioi

salam sumer,


heheheh... dah ade kat draft so, edit je la mane2 yg patut kan... heheheheh... acara ni lps kami ke kl.. kesian kat budak berdua tu x dpt ikut pi kl, me bw pi jln2 kat ioi... sebenarnya nak beli stoking naufal pun iye gak... sebabnye nak cr kat sogo x tau celah mane nak carik...klu kat ioi tu senang skit sebab ade sox world tu kan... pi jer kat situ, pilih2 then bayor jer... hehhehehhe....


 bwk 2 beradik nih pi main kuda pusing... hehehehhe... tiap kali dtg ioi wajib naik menatang nih.. klu x, si naufal dok tarik2 tangan mummy jer.... itupun dia dah jeling2 kat mekdi sebelah tu.. sebabnya nak main 'taman' mekdi... hehehehheh.... owh... adik yan wat peace...

kemain sengih lagi si naufal nih... adik yan dok layan main kuda pusing... hehehehhhe.... kat ioi, makcik no'oi pau opah belanja mkn kat umah pakcik kenny... heheheheh... mekaseh opah....
 
ini budak halus x nak balik.. seronok sgt main kuda pusing gamaknye... hehehheheh... pdhal sblom ni dia la yg paling penakut skali tgk kuda pusing2 tu.... hehehehh... x per dik, pasni kite pi main sini lg eh....

No comments: