: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, January 5, 2011

naufal pulak

salam sumer,


ini kisah naufal pulak.. abang kepada hayyan... heheheheh.. tpkan, naufal ni ske bhskan diri dia hyecarl... x kisah la.. janji ada nama...


 ni naufal hyecarl... umur baru 3 thn 2 bln... abg yg sgt2 protective and active... hahahahah....

 comel, cute, hensem... insyaALLAH... bakal jd IMAM MUDA (engineer) satu hari nanti... sebab bile tanye abang nak jd ape... then dia jawab.. nak jd IMAM MUDA (engineer)....

 makin pandai.. makin cerdik... lasak... suke menyanyi.. hafal al-fatihah, ayatul kursi... alhamdulillah...

 sumer gambor2 dlm ni dia snap sndr.. pki henpon mummy jer... suke sgt amik gambor.. kekadang tu sampai hang henpon dibuatnya... pening paler.. daddy pun dah x leh nak kate ape dah... sgt2 manja budak nih... huhuhuhu....

 yg ni daddy amikkan... x tau bila masa 2 beranak ni buat keje... heheheh.. eh, adik hayyan ade kat blakang la.. ermm... skang ni naufal x baper sihat... adik pun sama.. semput naufal dtg balik.. x tau sebab ape... maybe habuk kot... sedih sgt tgk dia x dpt tidur lena... klu penat skit jer pun dah semput... mummy dokan abg cepat sembuh yer sayang... nxt week dah nak pi school...

 semoga naufal hyecarl menjadi anak yg berjaya dunia akhirat...


1 comment:

mar!ahaf!z said...

baik ko tukar gambar naufal tak berbaju tu. sexy la..karang imam muda marah plak.. :p