: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, January 17, 2011

muke sedih

salam sumer,


muke sedih sebab x cukup titun... heheheeh... dah masuk thn baru nih naufal kerap sgt bgn tgh2 malam... sebabnye, dia semput... tibe2 mcm hidung sumbat then x bleh nak nafas btul2... kesian sgt2 kat dia... tiap kali dia kena attack mcm tu me siap2 kasik gas kat dia... after amik ubat dia tu, insyaALLAH.. alhamdulillah dia blh tdo.. tpi ade bunyi wheezing la.... 

naufal yg amik gambor nih.. suke sgt dia... sebabnye ade butterfly same mcm yg ade kat bj dia tu... owh... ini gambor exercise book dia... hurmmm... bnyk sgt2 bukunye... mcm2 plak tu... nanti me tepek kat blog eh...

1 comment:

Sidratul Muntaha said...

hmm
sian naufal
bapak aku kecik2 pun ade asthma
bile beso baik kejap pastu kwin dgn mak aku ade asthma balik
sampai la ni ler
n also laki aku
kecik2 ade asthma
bila beso baik
kwin dengan aku ade asthma balik!
haru!

moga2 naufal cepat baik yer nak..
jangan mandi air sejuk
layan air suam ari2..
tu ler klu tak silap aku macamana laki aku n bpk aku baik time beso2 dulu..