: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, January 4, 2011

knp sy pi penang...

salam sumer,


heheheheh... jgn ingat me pi penang sebab makan angin ek.. no.. no.. no... salah sumer tu... heheheheh... me pi penang sebab ade national conference on electronic sources organize bt UNIMAP kat bayview penang.. tu yg kena pi tu.. kebetulan plak, my bos kena present paper on day one... hahahahah... yg best nye, me jumpe blogger jugak.. selama ni dok bc jer blog dia.. skali dpt plak jumpe... diana, ske ar jumpe ngan awak... hahahhha... ingatkan dia ni sombong.. skali bnyk mulut jugak daaaa.... hahahahah... pastu, minah ni pun jenis slamber mcm me gak.. so, x der la nak segan2 ke ape kan... makcik ni memang slamber... hahahahha....


 speaker dr obersi... lupe sape nama dia...

 klu x silap, ms ni en. amir hussein (UPM chief lib) tgh bg talk..


overall.. conference ni ok jer... bnyk jugak ilmu yg kite leh dpt dr conference nih... lebih2 lg bl speaker dr luar buat pembentangan.. cume ms jer tak cukup.. bayangkan conference tu 2 hr... tp padat sgt2... start kol 8.30am... abes kol 5.30pm... pastu slot utk setiap speaker plak sekejap2 jer... huhuhuu... x per lar.. nxt time leh pi lagi... insyaALLAH....


No comments: