: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, January 7, 2011

pg td jam sgt teruk dan sy pun ter-xcdnt

salam sumer

pg td kan me pi jumpe teacher kindy naufal kan... wahhhh...
ms nak pg BK tu x der la jam sgt... 
tp bile me tgk jln nak kuar dr BK tu kemain jammmmmmmmmmmmmm lg
dlm otak dah berkira2 nih nak ikut jln mane plak nanti...
huhuhuhuhuhuuh...
 nampak x.. keter bersusun nak kuar... waktu ni lbih kurang pukul 8.30am...

yg ni plak kat area skolah BK4 B... keter masing2 dah sengguk2 mcm siput... sumer keter tertumpu kat main road nih... sebabnye, senang nak ke bukit jalil n LDP...
 
ms nak blik tu me ikut jln dalam (ikut kwsn perumahan).. shortcut la kononnye tu... hurmmm... hampeh... same gak jam nye... huhuhuhuh... perasan x sorento kat depan tu... hehehheheh... secara x sengaja me terlanggar muntut sorento tu.. dah tu saper suh dia break emergency kan... nasib baik x der ape2... aminnnnnn.... sampai opis td kol 9.30 kot... hehehhe... sebab LDP pun jam jugak... nasib baik kat area puchong perdana dah x jam....

1 comment:

black dog bone said...

hebat lah niza ni, dalam sehari buleh buat 3 entri sekaligus... memang kelass gitu