: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, January 17, 2011

naufal n kindy

salam sumer,


last week naufal dah start skolah.. seronok tgk dia pi kindy... heheheh... 1st day tu, alhamdulillah.. mule2 tu ok jer... dok senaman ngan kwn2 sumer... ok lar... x nangis kan... pehtu, bile dah masuk class jer me tgk dia dah cebik2... heheheh.. sebabnye, naufal tgk cousin dia nangis.. pastu, dia pun join skali ar nangis... hahhahaha... me plak, bukannye leh tgk anak nangis... hahahah.. naufal nangis dlm kindy, me nangis luar kindy... heheheh... sedih wooooo... hahahahha... last, naufal ok jugak.. nasib baik dia nangis kejap jer.. yg me x thn tu, naufal nangis siap ckp cenggini ha.. "mummy.... hyecarl sedih ni... pujuk la hyecarl... huhuhhuu... mummy... hyecarl sedih.. pujuk la hyecarl ni.... huhuuu... mummy....."... maunye x sedih kan... huhuhuhuu... nasib ade daddy... dia la dok pujuk naufal... klu me pujuk lg haru la kot... hehehehhe... then, maklong naufal dok temankan cousin dia si farisha tu... so, duduk la naufal ngan farisha... hehehehehhe....

 dlm keter on the way nak pi kindy naufal... sblm tu hntr adik yan dulu g umah mak mila...

 mata sembab... sebab malam sblm tu naufal tdo lambat... kesannye, me hangkut naufal masuk toilet n mandikan dia... sambil tu dia gigil n mata still tutup... hahahahah... lps siap2kan dia pki uniform, dia sambung lelap lg... hehehehehehhe...

 my anak bujang dah pi kindy... weeehuuuuu... tgk la tu... siap peace lg.... barisan paling kanan tu utk 6 yrs... next, 5th yrs.. n naufal nye row for 4th yrs... girl n boy asing... 

tgk la naufal tu... happy jer... owh yer... ms ni dia tgh jerit marvellous2... hehehhehe... naufal nye seluar lain dgn kids lain tau.. sebab dorg sumer dpt seluar yg tak match ngan size pinggang... terlalu kecik... so, opah buatkan seluar baru utk naufal... opa beli kain yg sama kaler but different material... hehheh... thanks opah....
ni kat dlm kindy plak... tgk la naufal tu.. relax jer sambil tgn masuk kocek... heheheh... alhamdulillah... perasan x budak yg kena dukung tu... itu la cousin naufal.. nur farisha alya... heheheh... sian icha.. sebab dia x biasa lg tu... owh ya... yg tukang dukung tu principal kindy nih... teacher afni... mude lg... santekkkkk....



 

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh islamic tadika naufal nih .. cantik baju sekolah dia ;-)