: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, January 26, 2011

kisah seram

salam sumer,



smlm me pergi wisma sunway kat kl nu... janji ngan org tu kol 7.30.. tp kitorg sampai lewat sebabnye x jumpe bngunan... even guna gps pun same gak.... huhuhh... sebab org tu kata cr wisma denmark.. padahal dah tukar nama... patut la guna gps pun x jumpe... gilo...


dah selesai sumer b4 balik tu me pi ladies jap... en.fizu masuk gent la kan... heheheheh... mule2 mcm seram nak masuk toilet dia sebab kat belah blakang kan.. tp x thn punye pasal.. terus je masuk... urmmm... masuk2 jer tetibe lampu terpasang sndr.. owh.. ok lar, maybe lampu tu ade sensor kan... tp yg x sedapnye, me dah langkah 2-3 tapak dlm toilet nih tetibe plak paip air tu bleh bukak katup sndr... kirenye mcm, kejap2 bukak then kejap2 tutup... apekah... ade sensor gak ke kepala paip tu... me tunggu la kejap dlm tu... dok tgk2 jap... last2, me mencicit kuar terus tunggu kat dpn... hahahha... rase nak terkucil td terus hilang... citer ngan en.fizu, dia kata biase la tu nak gurau2 senda kot... hohohohoho... gurau senda katanye...


blik tu singgah plak kat petrol station.. pun same gak... cha ya nun alip sorg tu masuk kemain lame lg... x tau la dia buat ape... pengsan kot sebab me x dgr bunyi ape2 pun... huhuuhuu... terpaksa la menahan lg... ingatkan otw nak ke tmpt mkn tu ade la lg PS.. skali x do plak... menahan la sampai blik umah... keras perut ku....

No comments: