: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, January 28, 2011

kisah culik di nursery ::UPDATE::

UPDATE: 

Sue Jeffry wrote: "Huhu.. dpt rumours lain yg kata mak budak tu yg bwk lari sbb dh dvorce ngan laki dia.. huhu"

Source: Facebook

salam sumer,


td bukak FB... huh... terkejut jap sebab budak umur setahun kena culik dr nursery... dr info kata sumwer area kajang... n penculik tu dah dijumpai with 15k money after sold budak tu kat org cina... nauzubillah... sumber ni me dpt dr FB kwn... nak lebih lanjut blh bc n3 epalhijau ni...

"sila sebarkan sekiranya nampak kereta myvi putih bernombor WUS948 dipandu oleh seorang lelaki berambut panjang atau seorang wanita bertudung sila hubungi rashid 0196267828. Suspek telah melarikan anak pompuan beliau berumur 1 tahun dari nursery baru sebentar tadi."

dalam pd tu kite still boleh peratikan lg plat keter tu kan...


*me terus col bbsitter anak2 suh alert ngan benda2 mcm nih... mintak dijauhkan dr malapetaka mcm niih... sebab skang ni macam2 boleh jd sebab duit... x pikir ke perasaan mak bapak budak tu mcm mane... darah daging weh... me pun klu x jumpe anak sekejap dah rase x tentu arah dah...

No comments: