: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, January 18, 2011

sakit hati

salam sumer,


 keadaan yg menyakitkan hati bile kuar dr area kipark nak ke opish... ni masih pg lg nih... bayangkan lori besar ni terkangkang kat tgh2 nih... bukan nak ke tepi pun... dok la kat lorong kanan nih... memang sakit hati la....

ni plak lps me dpt potong lori td kat traffic lite... pun sama jugak... lori kontena tu besar x agak2... sedap dia jer dok lorong kanan... mane la jln kat area tu x rosak... keter dpn me ni plak penakut ya hamat... boleh la dia pi ikut montot lori dpn tu... 
nampak tu... kemain lg dia layan corner... hurmmm... hampeh tul... keter td dah selamat dah... klu nak tau, kat area nih keter ke, motor ke, lori ke... memang main suke2 jer nak masuk simpang or nak buat u-turn sesuke hati... agak2 opish ko kat seberang pun ko nak ikut jln tu jugak... siap naik2 divider tu... x kisah la kat corner pun jd... bahaya tau... pastu menyusahkan org lain...

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku hari2 nak pegi keje asyik ler berderet lori pasir @ lori hantu tue ..kalah org nak punch card wehh