: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, June 22, 2011

ape.... (sebut dlm nada terkejut)

as-salam,

huhuhuu... td me x kuar ms lunch hour.. so dok kat library je la kan.. dah nama pun kejer kat library.. tgh lepak2 online skali ade la sorg ni (berpakaian kemas n agak segak) dtg tanya me ke yg PIC kat dlm lib ni... hahhaahhaha.. me angguk kepala dah mcm org kena pukau je (tipu).. sebabnye, skali toleh belakang tgk kemain ramai org masuk... then dia kata tolong entertain VP Kenya... mak aih... kejut perut hokey.. dah la me speking ke laut... tp x per... yg penting konfiden.. sebabnye, dorg nye english pun poor jugak... hiks... dah la x der signal ape2 pun.. biasenye klu ade visitor kitorg akan tau.. tp kali ni terus2 jer masuk... maybe sblm ni VP Kenya tu pi jumpe ngan TDM... lps tu, siap nak beli buku Dr. In The House... bnayk ok dorg beli... siap bertambah2... then request TDm signature lg... owh, tugas tu kite serah kat Datin Lat.... hahahahhahaha... mcm2 dorg ni mintak... as a good librarian (muntah ijo sat) kite layan jer la.. thanks jugak kat kengkwn lain... hahahahahha.... klu pic nak masuk NAS nanti me copy paste kat sini eh...

nak bgtau gak nih... jap lg, pukul 3.30 kitorg warga PLF nak gerak gerak khas ke SDCC... sebab ade CEO forum... yg tu pun akan penat jugak... sebab esok kena jd usher TSAH... mana tau leh kenen2 ngan tan sri mintak kad kawen nina ngan noh ka... wakakakakkakak.... waklu... ade hajat... tp, mungkin x kemana kot kenen2 tu... wakakakakkaak... ptg ni nak kena tolong team gift siapkan dorg nye 'hadiah-pintu'... then, malam plak baru start rehearsal... owh penat.. sebab mesti kena balik lambat...

dah la hr ni bestday hayyan.. kesian anak mummy kan... i love u sayang... mummy kejer cr duit sayang.. nanti mummy blanjer adik hadiah ye... sayang adik sgt2... (nak menangis dah nih)... nanti kite celebrate sama2 ok... pg td (dan hari2 jugak) mummy dah hug adik kuat2 kan... mummy dah kiss adik bnyk2 kan... sayang adik ngan abang banyak2... eternity... mlm ni tunggu mummy kat umah eh... love u both sayang... muahhhhhhhh...

No comments: