: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, June 29, 2011

tenang

as-salam,

alhamdulillah... minggu ni dah 2 hr me dtg awal (b4 8am)... hiks... nampak sgt selalu dtg lambat kan... eh, x jugak.. bukan lambat tp lewat... hahhahaha... ade beza ke dua perkataan tu.... hiks... x lar... sblm2 nih me slalu jer sampai ngam2 time... kdg2 tu nak dekat 8.15am baru hegeh2 lari pi touchcard... hahahahah.... x sempat nak parking keter... tuan besar HR dok tgk jer ikut cctv... ermm... kat opis me ni memang berlambak cctv... so, tuan besar HR pun memang x sabar nak tgk aksi me berlari-larian pepagi dok touchcard...

tp dua hr ni (smlm n today) me sampai awal... smlm sebab tersilap tgk tarikh appointment hayyan... ingatkan dah terlepas, so nak tukar tarikh la kan.. sekali yg me tgk tu thn 2010 punyer... wakakakakakak... then, hr ni plak memang kuar awal sebab en.fizu n anak2 n PIL sumer pun kuar awal... ops.. hr isnin terlambat sebab hujan n jln kat pulau meranti ade banjir skit... hehehhheh.... bila kuar awal bwk keter pun bwh 90 jer... relax sgt2... x der la stress nak kejar time kan... hahahahahahha.... maybe lps ni nak kekalkan time sampai opis b4 8... hiks... semoga berjaya....




*entry poyo dipagi hari... agak2 ade yg nak muntah tu sila muntah di toilet... kang x de kejer cleaner nak bersihkan muntah korang.... wakakakkakakak

No comments: