: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, June 17, 2011

rindu pada mereka... terlalu...

as-salam,

dah lame x tayang muke anak me ni kan.. rindu sgt2 ngan mereka berdua nih...


jom kite citer pasal adik dulu... kesayangan dan kecintaan mummy daddy... insyaALLAH, 22hb ni hayyan genap 2 thn.. alhamdulillah.. syukur pada ALLAH dikurniakan anak seperti hayyan... w/pun masih x blh ckp dgn btul... cume ada masa jer sebutan tu ok... but most of the time memang x phm ape yg dia kata... cuma word yg plg clear buat ms ni kuar dr mulut hayyan is OPAH... itu je la.. skit2 OPAH... nampak keter myvi pun OPAH jugak.. mentang2 opah nye pki myvi... heheheheheh... x per la janji ade gak yg btul.. eh, pandai gak sebut DAH (sudah).. cik (nasi)... kal (hyecarl/abg dia le tu)... hiks... smlm ms dlm keter, daddy marah hayyan... maybe dia takut nak express marah dia tu, then dia pegang tgn me n pukul kat lengan daddy dia... hahahhhah... so bijak la kamu adik... hiks.... suke berkuntau ngan abg dia... klu abg buat homework, dia pun sama nak join jugak... hiks....

ini juga kesayangan dan kecintaan mummy daddy... mcm2 perangai dia buat... saje nak amik perhatian tp pd ms yg sama geram je ngan perangai dia tu... since cuti skolah 2 minggu lps, kemain susah lg dia nak mandi... ade je alasan dia.. tp rasenye, memang kukuh kot alasan naufal nih... demam n sakit kaki... memang btul pun... cuma nye yg sakit kaki tu je me mls nak melayan... suke sakat adik dia... sebabnye baru 2 beradik je kan... hahahahha... budak plg cepat sentap sama cam adik hayyan... tinggi suara skit sentap... alhamdulillah, dah blh membaca dan kenal huruf, nombor, shape sumer lah... syukur sgt2 ALLAH kurniakan kami anak seperti naufal hyecarl... doa2 yg basic pun dia dah hafal... hiks... nanny n moyang siap suh naufal ajar lg... insyaALLAH, mana bakal jd Imam Muda Naufal bila besar nanti... semoga doa kami mengiringi perjalanan hidum kamu berdua....

we love you both eternity... forever...

No comments: