: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, June 27, 2011

karak

as-salam,


me dah tgk citer karak...
seram jugak lar... yg seramnye ms mule2 nak start citer karak tu...
ms me kecik2 dulu pun ade gak org citer..
same sebijik mcm dlm citer karak tu jugak...
citer pasal suami-isteri-anak sangkut kat jln lama karak
pastu, suami pesan kat isteri jgn bukak pintu atau tgk ape2 klu ade bnda tegur n dgr bunyi mcm2 ms suami ni kuar keter...
last2, keter polis lalu n panggil isteri kuar dr keter masuk keter polis tp jgn tgk belakang...
sebab...... sila cr jwpn sndr (sape2 yg tau or pernah dgr citer ni tau la kot)

incikkkkkk.... ade nampak anak nampak anak sy incikkkkkkkkkkkkkk....

incikkkkkkkk... boleh hantar sy balik incikkkkkkkkkkkk...

wah... kemain lemah lembut gemalai lg... huhuhuhuhuhuu... dah la muke cantik... mata gerek... memang akan lari la klu ade pompuan tegur mcm tu....

sebelum tu...

abang... ade nampak mak sy tak???

huhuhuhuhuhu... ape hal pulak budak pki bj skolah tibe2 tanya mak dia dlm gelap gelita kan.... wahhhhhhhhhhhh.....


so, bg sape2 yg x tgk lg... sila tgk kat AstroFirst yer... sblm tu kena order dulu.. x mahal pun... 15 hengget sajork... untuk 48 jam... so, layan la sampai lebam tgk citer tu.... hiks.... AstroFirst 485.... klu nak langgan kena order dulu kat 480.... huhuhuhuuu...

No comments: