: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, June 2, 2011

sedang mkn

as-salam,

mood dah ok skit w/pun tetap ade skit rase sakit hati... terima kasih pd kwn2 yg mengambil 'berat' tentang badan me... ai terharewwwww yewwwwwwwww... ahaks... tghr td ade sesi mkn2 ngan kwn2 opis... mule2 plan nak pi taman warisan tp x jd sebab tukang masak taman warisan telah bertukar service... plan punye plan, beli kehepsi sajer... collect sorg seploh hengget beli kehepsi kat alamanda... senang.. habes citer... tp, me x mkn sebab mcm kenyang lg... yg benornye, tekak ni nak mkn nasik... lalalalalallal... dah nama pun org kampung kan... hiks... yg bestnye plk.. cik puan suhana, anak cik puan besor sepiah ade bwk bekal hr ni... tp, disebabkan dia dah santap ayam kehepsi, maka bekalannya tu dipas2 plak ke me nih... alhamdulillah.. dpt jugak awok mkn nasi... lg satu hal, awok ni jenis yg mkn main2... mkn stop mkn stop... cenggitu ler... klu start mkn kol 12 tu, pukul 2-3 baru sudah... wakakakkaaka... time kaseh la cpsuhana.. kenyang perut awok mkn nasi nih...

2 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

NI DAH SELESAI MKN KE BLUM?

nifalnin... said...

blom lg... hahahhahaha... aku start mkn dr kol 2 kot... wakakakakk... sedap weh sambal ayam ko nih... mak tok buat ke ko buat nih?