: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, October 4, 2010

Lucky Draw by TTM

salam sumer, (Sticky N3)

td pi jenjalan kat blog kengkawan... eh..eh.. ade lucky draw lar... hadiahnye pun best sgt2... saper2 yg nak join leh la ke sini... klu la me dpt set nih.. memang bertuah... seronok jer kan bile makan guna set pinggan mangkuk nih... lauk x sedap pun tetibe jer jd sedap... hehehheh... aminnnnn... klu nak join leh tgk syarat2 penyertaan kat bawah nih... senang sesangat.. x pun g jer ke blog ni...

Syarat-syarat penyertaan:





1. Anda adalah seorang blogger. 


2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.


3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.


4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.


5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.




6. Pemenang akan dipilih DISINI
senang jer kan nak masuk lucky draw nih... hehheh... hadiahnye pulek... 


16 Pc Dinner Set

 Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup/ Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs





2 comments:

rozaiman sazli said...

syok nie, tapi aku nak beli kat Mydin la set ni.. murah ja..

TopsyTurvyMum said...

33