: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, October 18, 2010

sekitar majlis umah terbuka - ePerolehan

salam sumer,


jom layan gambor2 open house adik kepada syed mokhtar al-bukhary pd 8/10 yg lps... heheheh.... semua yg guna service eperolehan (mostly government) dijemput ke open house nih... ramai gak lar...


 sharing is caring rite... hehehehhe.. dok pulun laichikang ngan sulie... sedap tp manissssssssssssssssssss...

 muke gumbira lalalalalala... sebab nak pi umah terbuka.. pdhal bukan jauh mane pun... kuar jer pintu dah sampai.... hahahhaahha... nak mkn pree la katekan... hahahhaha

 sate sedappp... otak2 pun sedappp... lembuttt jer... ABC pun sedapppppppp jugek... hehehhe... pendek kate, sumer pun sedap2 belaka lar... hahahhaha

 pi amik ABC kat gerai blakang... oh yer... open house ni konsepnye open air yer... pastu, ade gerai2 makanan... khemah kat blakang me ni ade gerai sate, rojak mamak, air tebu n ABC... sedapppp...

 yg ni plak kat bahagian dlm... khas utk vip n vvip's... heheheh... 

 kenal x saper nih... hehhehe... shah indigo, hubby liza hanim... tinggi dan besarrrrr org nye.... owh.. dia kena bertugas yer waktu open house nih sebab diorg organizer utk majlis nih... hahahhah.... padan muko..

 gambar gedik santai sebelum makan... seronok jer tau time nih.. sebab ms nih cuaca sgt2 la santek n menariknye....

dengan adik kepada tan sri mokhtar al-bukhary...



awal2 tu memang best sebab cuaca sumer cantek kan.. bile dah masuk ptg skit tu, mule la hujan turun mencurah2... kesih kat dorg... terpaksa hangkut sumer makanan2 masuk ke dalam building.. so, kitorg ni memang suke sgt2 la.. sebab x payah nak kuar dr building utk amik makanan... hahahahha... terus tapau makanan masuk opis n makan ramai2.... anyway... thanks to commercedotcom kerana sudi jemput kami ke jamuan rumah terbuka mereka... semoga makin murah rezeki tuan rumah yer... aminnnn....

No comments: