: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Sunday, October 24, 2010

hayyan demam campak

salam sumer,
minggu lps kan hayyan ngan naufal demam.. so, seminggu la dok umah opah nye... jom tkd budak kecik yg demam nih... shian kat dia...




 mcm biase.. layan gambor abang yg x nak pki seluar.. dok pki spentot jer dlm umah.. tu nasib baik baju nak pakai lg... hurmmm.... panas kot kan...

 adik yan yg dok bantai tdo jer... pepagi jer mesti bangun awal.. dah mcm org nak pi kroje jer gayanye...

 masih lg tdo... sebab penat kot.. lgpun ms ni hayyan baru nak kena demam...

 shian kan kat budak kecik nih... hayyan pun x berbaju tu sbnrnye.. me balut ngan kain basah jer... kasik kurang haba dlm badan... tp, so far alhamdulillah.. hayyan memang senang nak mkn ubat... 

dah naik kan spot2 merah campak tu... hurmmm... tp sayangnye, campak tu naik x lebat sgt... even dah kasik minum air kelapa pun same jer naiknye... naik manje2 gitu... alahai....
 w/pun lesu sebab demam, hayyan tetap aktif dok kaco abangnye si naufal tu... 

alhamdulillah... hayyan dah sihat dr demam campak.. cume skang ni hayyan just batul2 n selsema jer lar... itupun risau gak...
 nak gi klinik la amik ubat batuk utk hayyan....


No comments: