: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, October 14, 2010

kisah teater

salam sumer,


ini citer lamer.. tp x baper nak lamer la kan.. alkisahnye, me dpt tiket ke teater musical tun mahathir my big boss kat istana budaya.. mule2 tu mcm x nak pergi.. sebab fikir saper plak nak jg budak berdua tu.. dah la mlm plak tu... hurmmm... last2, mintak mak tolong jgkan... mak pun x kisah sebab mak memang nak me g majlis2 sosial mcm tu... eh.. sosial ke... heheheh... overall jln citernye best... lucu pun ade.. sde yg x masuk akal pun ade gak... biase la kan... dah name pun citer... heheheh... yg pasti, Tun Siti x panggil Tun M dgn panggilan Che Det... tp... dlm teater tu erra (tun ct) calling esma danial (tun M) dgn panggilan che det... hahahah... penipuan disitu... owh... ini diakui sndr oleh org terdekat tun ct n tun M... hehheh... bile nak masuk ending tu yg ngantuk skit tu... me tertidur jap.. about 10 mins ade kot... hahahha.. sebab terkejut2... heheheh....


 en.fizu pun ikut skali sebab ade tiket lebih... heheheh...

 the end....

 me bersama suhana... heheheheh... suhana dtg ngan en.abu...

muke puas hati dpt pi tgk teater... sblm ni en.fizu jer yg bnyk layan teater nih...

No comments: