: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, October 15, 2010

matrade

salam sumer,

ingat tak me ade citer pasal library study visit kat sini... so, skang me nak citer plak sambungan dr citer tu... lps kami ke ukm, kami terus ke matrade kat kl sane... urmmm... pestaim gak la dtg tmpt nih... best... tp yg x bestnye tmpt makan... ekceli, bnyk jer tmpt mkn kat luar tu... tp kitorg takut hujan n lambat.. so,lunch jer la kat dlm matrade... cafe kat dlm tu mungkin banyak.. tp, ms kami pi tu banyk jugak yg tutup... so, mkn ape yg ade jer lar... hurmmm... kisah pasal library plak ek... matrade business library ni under MITI sila gugel sndr... library ni lebih ke arah business n trade.. pastu, dorg ade gak buat digital product tp limited pd bahan2 tertentu... library nye sgt2 la santek... seronok jer klu masuk library tu... besar n sunyiiiiiiiiiiiiiiii... ade gak bilik2 utk conference...


 signage bile enter library matrade nih... best kan... sejuk jer raseeeee...

 kami dah sampai...

 penerangan dr puan rashidah (baju pepel hijau)... manager matrade business library

 book shop... buku2 yg matrade & miti publish boleh beli kat sini

 internet counter...
 
 about newsletter... collection...

 masih dlm library... salah satu port yg best... sebab kat sini ade fountain... then, kat area nih kite leh dgr bunyi mcm kat dlm hutan yang ade air terjun tu... memang besttt...

customer service... memang dibuat pulau mcm nih sebab staff senang nak pantau n assist user yg dtg ke library.... so, staff leh tgk all around the library... best kan...

No comments: