: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, October 14, 2010

dottie

salam sumer,

suke tgk citer nih... urmmm... memang dah lame pun kat astro tu tp me memang suke... comel jer kan dottie nih.. pastu, ngan mak dia yg keppochi tu... hahahha... ade abang yg sengal plak tu... dah la sengal selalu jer kena buli ngan mak dia... wakakakakakka... pastu ade eliza yg comel jugak... ermmm... tp eliza pun dah tembum kan... x per.. sebab dorg tembum yg comel... hahahha... tp kan, mcm me skang pun dah agak2 tembum... tp, rase mcm x best jer.. maksudnye, mcm susah nak fit ngan bj.. tp bile tgk dottie nye appearance knp cun ek... hurmmm... pastu.. heronye si sharnaaz tu pun hotttttt jugak kan... hahahhahah....



tgk tu... comel kan... hurmmm... maya pun dah bulat ek... (credit to mr.gugle)

comel kan... haaaawwwwtttt... wah... tibe2 pulak... (credit to mr.gugle)

1 comment:

Qimie said...

gemok atau tidak itu bukan 1 halangan utk maintain vogue. janji confiden tuh kena ada! hehehe..