: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, October 22, 2010

taska oh tadika

salam sumer,

me tgh dalam dilema ni... sebabnye, x tau nak pilih mane satu tadika untuk naufal tahun dpn... org lain sumer dah start pilih... tp me ni, terkial2 x tau nak pillih yg mane satu... hurmmm.... mule2 tu nak pilih genius aulad... sebab ade ilmu dunia dan ilmu akhirat... pastu, mcm nak pilih krista jugak.. sebab mcm terlalu awal jer utk hntr naufal ke genius aulad tu... urmmm... smart reader kids pun mcm best jer kan... huhuhhuh... mcm2 aktiviti ade... alahai... anak baru sorg nak masuk skolah... itupun baru tadika jer.. dah pening2 paler x tau nak hntr mane... so, anyone yg ade pengalaman.. sila2 la share ngan me ekk...

No comments: