: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Saturday, October 23, 2010

kesayangan hamba

salam sumer,

mereka berdua adalah kesayangan hamba... tp ada masanya, termakan hati n terjauh hati juga dgn mereka.. apakan daya, redho jer la.. dah name pun anak kan... heheheheh...



 ini mak me... hjh zahariah binti ngah razali namanye... umur baru masuk 55 thn... patutnye mak pencen thn ni.. tp, disebabkan tugas n permintaan jabatan, maka mak continue sampai 58 thn... mak ni x garang sangat.. tp, mulut mak jer la bising... ade jer benda dia nak bebel... hehehhe... mak pernah perambat me ngan penyapu tau ms lps SPM... sumer tu gara2 x dpt panggilan UPU, form 6 sumer tu... tp, pas seminggu kejadian me dpt offer dr uitm ops, ms tu masih itm... best2...alhamdulillah... semoga mak terus sihat dan dilindungi ALLAH dunia akhirat...

ni plak abah me... en. hashim bin yaakob... umur dah 58 thn... ms ni abah kat spital... darah bnyk kuar... kesian kan kat abah... terbaring lesu jer... klu lepas kimo lg la kesian.. sebab nanti muke abah bengkak2... abah no garang org nye... klu x, x kan la berbirat belakang ni kena bantai ngan getah paip... hahhaahah... itu citer ms skolah rendah yer... sebab ade budak lelaki musibat ni dok citer kat abah yg cikgu marah me bw calculator g skolah.... cer klu skang cikgu marah budak2 kat skolah... mau cikgu tu blik kena marah ngan mak bapak kan... hurmmm... perubahan yg nyata.... semoga abah terus bertahan dan dilindungi ALLAH dunia akhirat....

1 comment:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

anak sulung mmg kena byk beralah..lg pun ko yg paling berjaya setakat ini...

moga ayah ko terus berjuang demi kesihatan yg baik...