: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Sunday, October 31, 2010

alfatihah buat muhammad saiful rizzuan azahar

salam sumer,

terlebih dulu me ingin mohon kawan2 sumer sedekahkan al-fatihah buat anak saudara me yg telah meninggal dunia pd pukul 3 ptg td... sedih sgt sebab arwah pergi pd usia yang terlalu muda... terkenang pd arwah abe... keadaannya hampir serupa.. cuma arwah abe koma 3 hari.. tp arwah iwan accident pg td di area batang berjuntai... dr ape yg diberitahu oleh abg saudara me (ayah arwah)... arwah ni nak blik ke sepang (umah family) dari unisel... otw nak balik tu mungkin arwah dilanggar oleh kenderaan lain... motor remuk, helmet pecah, laptop pecah, tangan arwah patah... pendarahan di kepala... ms arwah dibawa ke hospital putrajaya tekanan darah memang dah x ade... doktor kata arwah memang dah x ade harapan n if kami nak guna van jenazah, hospital akan uruskan semua... by the time my cousin dgr, terus dia nak pitam.... iwan ni cucu sulung n anak lelaki sulng dl family cousin me ni... semoga arwah dipermudahkan perjalanannya diSANA... alfatihah buat arwah...



*sedih sgt2...

1 comment:

mieza_707 said...

al-fatihah.. arwah kawan saya kat PLKN.. kami panggil dia epul, he was a very good boy back then.. sedih dpt tau pasal nie.. moga rohnya dirahmati Allah..