: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, October 6, 2010

status FB

salam sumer..


ini status FB kawan me... kwn ms skolah dulu... (eh, iye ke)



"time membuang org2 yg tak berguna... kwn sekolah ker tak kwn sekolah ker... kalau dah jumpa kat fb nie tp senyap tak bertegur sapa hatta like sekali pun, saya remove jer... mcm semak jer dlm nie reramai kalau masih lg tak reti nak merapat hubungan...jd sapa2 yg rasa kena remove tu sila tukar attitude diri dulu baru add saya blk yer.. dgn org lain blh balas2 komen dgn saya senyap. cacat!"
 
 me x leh nak copy terus dr FB.. sebab FB x leh masuk kat opis nih... hahhhah... yg ni pun kwn me yg tlg copy-paste kat ym... mcm lawak jer minah ni tau.. ekceli kitorg x add pun dia... tetibe je kuar nama (baru) dia.. sedangkan sblm ni kitorg knl dia ngan nama lain... phewwww... mule2 x nak la approved kan.. tp, klu dah sering di provok.. ape hal plak kan... so, kami beramai2 pun sepakat la approved kan minah nih... bile dah smpi ms (mcm ni) tibe2 plak nak sentap ngan kitorg... dia ingat kitorg ni 24/7 dok mengadap FB mcm dia ke... hurmm... dia memang lancang berkata2 n mengutuk x kire siapa... disebabkan itu jugaklah kitorg (kwn2 lain) x ske ngan cr dia.. konon mcm dia yg betul... mungkin dah begitu cara dia... tp, x per lar... so, skang ni me hanya tunggu ms untuk di remove dr FB dia... hahahahhaah...

*cik puan LOBAK yang anggun... sila2 lah buat demikian yer...kerana sy x hingin diCOP sebagai sahabat baik kamu... satu lg ni.. pelik lar.. saper yg cacat sebenarnya... kitorg ke, ko yg cacat nih... ape2 pun, bersyukurlah dgn ape yg ade... aminnnnn...

3 comments:

makcikrehan said...

hahahahaah sengalnya. ini mcm punya org pon ada kan? remove lah! who care~

Anonymous said...

itu bkn manusia...itu binatang.. otak dia kat kaki kot....hehehehehe

eRNi aZiZ said...

aiyyyooo..ader jugak org mcm ni erk??hahahaha..lawak lawakkkkkkkk..pasal fb jer punn..bukan aper sgtttt...