: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, October 8, 2010

ukm & matrade

salam sumer,

ni citer dah basi.. tp nak citer jugak... ms 23 sept lps.. kami (geng2 library) pi buat lawatan kat library tun seri lanang ukm dan business library matrade... seronok sgt.. sebab selama ni org luar dok mai library PLF... so, skang ni org PLF plak nak pi melawat library depa... heheheh....


 tgh dgr penerangan pasal library dr puan.... x tau nama...

 ruang pelajar istimewa... bagus kan library ukm nih...


 duduk di kerusi hakim... hahahah... ukm nye mahkamah...

bukti kukuh me ke library ukm....

*citer matrade n gambar2 ke matrade akan menyusul...

2 comments:

mar!ahaf!z said...

apsal tak mesej aku time ni? :p

Aixat said...

uishh...seronotnyerr....ade g visit skang ni...slame 13 bulan saya kt sne, x merase pun..sob..sob..sob...